Sound collectie

De basis voor onze sound collectie ligt in het aangenamer maken van ons verblijf. De sound collectie is een samensmelting van vorm en functie, waarbij de ruimtes aangenaam, rustig en kalmerend werken op het geluid. Zoals je verblijf zou moeten zijn.

Gedurende de dag veranderd het licht en zo ook de uitstraling van het werk.

 

Het materiaal van onze sound collectie beschikt over geluidsabsorberende eigenschappen waarmee je een bijzondere en geluiddempende wanddecoratie plaatst. Onze 3-D akoestische panelen zijn handwerk, vervaardigd uit gerecycled pet-vilt en PLA, bestaande uit gemiddeld zo'n 150 gerecyclede petflessen. Het kent een goede akoestische waarde om alle ruimtes in huis qua geluid zachter te maken.     Een perfecte samensmelting van vorm én functie.

Binnenkort is onze sound collectie beschikbaar. De sound collectie bestaat uit unieke, one of a kind, werken die met zachte tinten en zowel organische als grafische vormen beschikbaar komen.

Houd onze shop en socials in de gaten om van de beschikbaarheid van onze sound collectie op de hoogte te blijven.


Hoorbaar stiller

Er zijn verschillende redenen waarom iemand akoestische panelen zou gebruiken in hun huis:

  • Geluidsabsorptie: Akoestische panelen helpen bij het absorberen van geluiden in een kamer, waardoor de nagalm en echo's worden verminderd. Dit is vooral handig in kamers met harde oppervlakken zoals betonnen muren, tegelvloeren of glazen ramen.
  • Geluidsreductie: Naast het absorberen van geluiden, kunnen akoestische panelen ook helpen bij het verminderen van geluidsoverdracht van de ene kamer naar de andere. Dit kan vooral handig zijn in huizen met meerdere verdiepingen of kamers die grenzen aan drukke straten.
  • Verbeterde geluidskwaliteit: Akoestische panelen kunnen de geluidskwaliteit in een kamer verbeteren door het geluid te verspreiden en te egaliseren. Dit kan handig zijn voor kamers waar muziek wordt gespeeld of waar een thuisbioscoop is.
  • Visuele esthetiek: Akoestische panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en ontwerpen, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een visuele meerwaarde kunnen bieden aan een kamer.

Over het algemeen zijn akoestische panelen een goede investering voor iedereen die de akoestiek in hun huis wil verbeteren en het geluidsniveau in hun omgeving wil verminderen.