informatie

Om je zo goed mogelijk van informatie te voorzien hebben we onderstaand enkele antwoorden op veelgestelde vragen:

 

 

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Stuur een bericht met je vraag naar info@plataanjewand.nl 

We beantwoorden op maandag t/m vrijdag binnen 48uur.

 

Heb ik garantie op jullie werken?

Indien het product een ontwerp-, materiaal- of fabricagefout vertoont, heb je recht op herstel of vervanging van het product.

 

Je hebt slechts recht op vervanging indien herstel van het product niet mogelijk is. 

PLAT aan je wand staat niet in voor de beschadiging van het geleverde product door inwerking van Uv-straling of andere omgevingsfactoren.

 

Op schade ontstaan door foutief gebruik of toepassing van de geleverde producten is geen garantie van toepassing. 

 

Het aankoopbewijs (orderbevestiging na betaling) geldt als garantiebewijs.

 

Indien herstel of vervanging onmogelijk is heeft PLAT aan je wand het recht de overeenkomst te ontbinden en je volledig te crediteren. 

 

Welk materiaal gebruiken jullie?

Voor onze werken op papier gebruiken we een 270gr/m2 kleurvast papier en drukken we met milieuvriendelijke inkten. Hier overheen komt een matte laminaat ter bescherming van de print tegen UV-licht en vocht.

 

Voor onze birds, sky en green collectie gebruiken we 10mm dik forex plaatmateriaal, direct gedrukt op het materiaal. Ook hier wordt het drukwerk beschermt door middel van een matte laminaat.

 

Onze 3-D akoestische panelen zijn handwerk, vervaardigd uit gerecycled pet-vilt en PLA, bestaande uit zo'n 150 gerecyclede petflessen. Het kent een goede akoestische waarde om alle ruimtes in huis qua geluid zachter en aangenamer te maken.

Hoe kan ik een PLAT aan je wand schoonmaken?

Een PLAT aan je wand maak je in eerste instantie schoon met een droge stofdoek of stoffer om het oppervlak stofvrij te maken. 

 

Hierna kunnen de producten met een licht vochtige zachte doek worden gereinigd. Gebruik bij voorkeur géén reiniger.

Let op: stip zachtjes over het materiaal. Wanneer er te hard gedrukt wordt tijdens het reinigen kan de inkt of laminaat vervagen. Het is belangrijk dat je geen wrijvende beweging maakt. 

 

Kan ik andere formaten bestellen dan in de shop beschikbaar?

De producten zijn alleen beschikbaar in de afmetingen die op de website worden weergegeven.  Heb je speciale wensen? Dan kan er in overleg altijd gekeken worden naar de mogelijkheden.

 

Hoe kan ik het werk het beste ophangen?

Al onze werken worden geleverd met een ophangsysteem. Met een (zelfklevende) ophangplaat kan je makkelijk aluminium of dibond materiaal bevestigen aan de muur met slechts één schroef. De ophangplaat wordt geleverd met dopjes die er voor zorgen dat de poster recht op de muur hangt op ongeveer 5mm afstand.

 

Sommige collecties worden op papier en gelamineerd geleverd. Deze werken komen het beste tot hun recht wanneer je deze inlijst.

 

Blind ophangsysteem

Onze akoestische werken worden geleverd met een blind ophangsysteem. Dankzij het sterke aluminium blinde ophangsysteem bevestig je panelen aan de wand. Doordat het frame niet zichtbaar is komt het werk aan de wand echt tot leven en creëer je een 3D effect. Het vierkante frame is gemaakt van geanodiseerd aluminium, heeft een J-profiel en is voorzien van hoekstukken om het draagoppervlak te spreiden. Het frame heeft een profieldikte van 1,8 cm en de dubbelzijdige tape zorgt ervoor dat je het profiel aan het paneel vast kunt plakken.betalen

In onze webshop kun je betalen met de volgende betaalmogelijkheden: 

 

iDeal

Met iDeal kun je gemakkelijk online via je eigen Nederlandse bank betalen. Omdat de betaling via iDeal direct wordt verwerkt kunnen wij je bestelling ook direct in behandeling nemen.

 

Creditcard (Mastercard, Visa, American Express)

Betalen met je creditcard is makkelijk en zeer veilig middels de versleutelde SSL technologie. Al jouw gegevens worden in een beveiligde omgeving gehouden en je betaling wordt direct afgehandeld. Dit betekend dat wij je bestelling ook direct in behandeling kunnen nemen.

 

 

SOFORT Banking / Klarna

 

Met Sofort Banking / Klarna kun je gemakkelijk online via je eigen bank betalen. Wanneer je jouw bank hebt gekozen, word je doorgestuurd naar de veilige omgeving van je eigen bank. Omdat de betaling via SOFORT Banking / Klarna direct wordt verwerkt kunnen wij je bestelling ook direct in behandeling nemen.verzenden

Hoe lang is de levertijd?

Onze producten zijn allemaal maatwerk en zo ook worden ze on-demand geproduceerd. Onze akoestische panelen zijn echter alleen naar voorraad beschikbaar, waar je altijd een uniek werk mee in huis haalt.

Productie en verzending neemt ongeveer 6-8 werkdagen in beslag.

 

Hoe worden de werken verzonden?

Papieren werk wordt opgerold verzonden, verpakt in beschermend materiaal en een kartonnen doos.

Alle overige werken worden beschermend ingepakt en in een kartonnen doos verstuurd. Onze partners zijn PostNL, DHL en UPS.

 

Verzendkosten

Voor alle bestellingen binnen Nederland geldt dat wij € 6,25 verzendkosten rekenen.

Wij verzenden al onze producten als pakket. Hierbij zit standaard een Track & Trace code.

 

Pakket niet ontvangen?

Controleer de Track & Trace code van het pakket. In de verzendbevestiging vind je de Track & Trace code. Via deze link op de Track & Trace pagina zie je of de tijdvakindicatie van de levering mogelijk is verschoven. Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld?

Heb je misschien een 'Niet thuis-bericht' ontvangen? Mogelijk is je pakket bij de buren bezorgd of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland.

Mocht je dan alsnog geen pakket ontvangen, neem dan contact met ons op. 

Herroepingsrecht, garantie en retour

U heeft het recht om spijt te krijgen van uw aankoop tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. U kunt zonder opgave van reden uw werk retourneren. U krijgt dan het volledige bedrag inclusief de eventueel betaalde verzendkosten binnen 30 dagen, na ontvangen van de retourzending, teruggestort. Mits het product onbeschadigd en goed is ontvangen wordt jouw retour binnen 10 werkdagen behandeld.

 

Kosten voor het retour sturen van uw thuis naar onze webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

 

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat onze webwinkel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een Track & Trace code en bewaar deze goed. Wij nemen geen beschadigde pakketten in ontvangst.

 

On-demand betekent dat we produceren wanneer je het product besteld. Hierdoor hoeven we geen producten op voorraad te hebben. Gezien deze werken dus speciaal voor jou worden gemaakt is het helaas niet mogelijk om deze retour te sturen.

 

Contact gegevens:

PLAT aan je wand

info@plataanjewand.nl

Veenendaal

 

 kvk: 30248091

 btw: NL003092754B19